Nyheter

fra YS Stat og medlemsforbundene

25.01.2017

skrevet av:

Ny nettside for YS Stat ble presentert på #jegerstatsansatt-konferansens siste dag. På www.jegerstatsansatt.org vil du finne nyheter fra YS Stat og mye annen nyttig informasjon.

25.01.2017

skrevet av:

– Dere kjører dere stadig lenger ut i grøfta! Det må være ærlighet i det en driver med. Dere juger folk rett opp i trynet og kaller ting for noe annet enn det det er! Uttalelsen over stammer fra Senterpartiets Per Olaf Lundteigen, som ikke sparte på kruttet under den...

24.01.2017

skrevet av:

Idag og i morgen gjennomfører YS Stat #jegerstatsansattkonferansen på Soria Moria Hotel i Oslo. Årets tema er "Statsansatt - nå og i fremtiden". ​​   Over to dager vil en rekke gjester holde spennende foredrag og innby til debatt omkring temaet.

13.01.2017

Før 2016 hadde Norge tilnærmet et vanntett system for innkreving av innførsels-MVA, med Tolletaten som en garantist for at de varene det ble gitt refusjon for faktisk var fysisk innført og solgt i Norge.

Med det nye systemet for MVA, som Skatteetaten nå har ansva...

13.01.2017

skrevet av:

I EU antar man at karusellsvindel utgjør ca 500-650 milliarder i årlige tapte mva-inntekter i unionen. Nå som Norge skal ha utsatt avregning av innførsels-MVA, mye lik det man gjør i EU, er det uunngåelig at svindelbeløpet vil komme opp i milliardklassen her til lands...

05.01.2017

skrevet av:

Her vil du etterhvert som de publiseres finne alle nyheter som YS Stat lager om temaet Lov-og avtaleverk.

Dette vil typisk være artikler om lovendringer og høringer, men vil også være alle andre innlegg som omhandler de viktigste lovene og avtale for ansatte i staten.

Please reload

Nyheter fra forbundene
Please reload

Arkiv - alle tidligere artikler