Nyheter

fra YS Stat og medlemsforbundene

30.04.2018

skrevet av:

Etter lange forhandlinger så YS Stat ingen annen utvei enn å be Riksmekler om bistand. Forhandlingsviljen til staten var langt under pari og vi har behov for å utvikle vår avtale videre blant annet med A-tabell og lønnstrinn.  

29.04.2018

skrevet av:

Det er brudd i forhandlingene om ny hovedtariffavtale i staten. – Staten har ikke vært villig til å imøtekomme våre krav, sier leder i YS Stat Pål N. Arnesen.

Etter intense forhandlinger lørdag kveld og natt til søndag ble det klart at brudd var uunngåelig for YS Stat....

27.04.2018

Her kan du lese YS Stats krav nr. 3 i de pågående lønnsforhandlingene i staten. Kravet ble overlevert Kommunal- og moderniseringsdepartementet 27. april.

23.04.2018

skrevet av:

I dag mottar alle statlige medlemmer i YS Stat-forbundene en e-post inneholdende uravstemningen om avtale om ny tjenestepensjon for offentlig ansatte.  Benytt din stemmerett og delta i avstemningen som avsluttes 15.mai.

Skulle DU derimot ikke motta en e-post i løpet av...

13.04.2018

skrevet av:

Her kan du lese YS Stats krav nr. 2 i de pågående lønnsforhandlingene i staten. Kravet ble overlevert Kommunal- og moderniseringsdepartementet 12. april.

11.04.2018

skrevet av:

Mandag 16. april er det endelig klart for YS Stats informasjonsmøte om avtalen om ny tjenestepensjon for offentlig ansatte. Møtet finner sted i Oslo, og vi setter pris på at så mange som mulig møter opp for å skaffe seg et godt kunnskapsgrunnlag for den kommende uravst...

Please reload

Nyheter fra forbundene
Please reload

Arkiv - alle tidligere artikler