Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Status før tariffinnspurten

21.04.2017

skrevet av:

 

 

Forhandlingen hittil har vært om modernisering av lønns- og forhandlingssystemet. Økonomien kommer på bordet til neste uke.

 

YS Stat overleverte i dag sitt andre krav som svar på statens krav/tilbud nr. 2. I hovedsak har forhandlingene så langt vært oppfølging av protokolltilførsel 2 fra ifjor, nemlig forenkling av forhandlings- og lønnssystemet i staten.De store spørsmålene går på hva som skal gjøres og ikke minst når det skal gjøres. Det tarifftekniske har preget møteaktiviteten.

 

På tirsdag forventer vi å få et tilbud fra staten som også omfatter økonomi. Tiden fram til fristen 30.april kl 2400 vil da dreie seg om å få til en forhandlingsløsning som ivaretar systemutviklingen, økonomi og føringer på arbeidet fram til neste års hovedoppgjør. 

 

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

På forsiden nå

Lunsj med LUNCH og Børge Lund

May 25, 2020

1/10
Please reload

Arkiv - alle artikler
Please reload

Søk etter emneord