Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

LOKALE FORHANDLINGER 2017

04.07.2017

skrevet av:

 

 

De lokale lønnsforhandlingene i YS Stats tariffavtale har virkning fra 1. juli og skal være gjennomført innen 31.oktober.  KMD har som vanlig sendt et brev til virksomhetene med nærmere retningslinjer. Et omfattende brev som YS Stat har laget et eget følgeskriv til våre tillitsvalgte.

 

Før de lokale parter gjennomfører det forberedende møte er det viktig at de tillitsvalgte har satt seg inn i brevet og avklart eventuelle uklarheter mv med sitt forbund. Den økonomiske rammen for vår avtale er 0,8% per 1.juli.

 

Her følger lenker til brevet fra KMD, vårt følgeskriv og en oversikt over gjennomsnittslønn i de ulike statlige virksomhetene. 

 

 

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

På forsiden nå

Lunsj med LUNCH og Børge Lund

May 25, 2020

1/10
Please reload

Arkiv - alle artikler
Please reload

Søk etter emneord