Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

YS Stat - YS Privat konferansen 2018

16.01.2018

skrevet av:

YS Stat og YS Privat konferansen 2018 er i gang i Drammen.

De to sektorlederne Pål N. Arnesen (YS Stat) og Vegard Einan (YS Privat) har nettopp åpnet årets felles konferanse som har temaet: STATLIG OG PRIVAT SAMARBEID OM EFFEKTIV OG ANSVARLIG OMSTILLING

 

Over 100 sentrale tillitsvalgte i Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund - YS fra både privat- og statlig sektor har kjempet seg gjennom snø og sludd, kansellerte fly og innstilte tog for å samles til felles konferanse med fokus på samarbeid mellom stat og privat, for en effektiv og ansvarlig omstilling.

 

YS Stat og YS Privat representerer til sammen over 100.000 arbeidstakere i norsk arbeidsliv

 

Programmet for dagen er variert og innholdsrikt. Først ut var YS-leder Jorunn Berland før representanter fra Manpower Norge presenter den nye medlemsfordelen for YS Stat - et tilbud om karriereveiledning for de som er berørt av omstilling og nedbemanning (les mer her: http://bit.ly/2FI7UrW)

 

Senere i dag skal tdligere direktør i Statistisk sentralbyrå - SSB - Christine Meyer holde før direktør Hilde Wibe fra Abelia, Innovasjon Norges Anita Krohn Traaseth, Arild Steen fra Arbeidsforskningsinstituttet AFI, professor Kjell Arne Røvik fra UIT og Kommunal- og Moderiniseringsminister Jan Tore Sanner fra Kommunal Og Moderniseringsdepartementet fyller dagen med innhold.

 

Her kan du lese programmet for konferansen

 

Pål N. Arnesen (YS Stat), til venstre og Vegard Einan (YS Privat).

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

På forsiden nå

Lunsj med LUNCH og Børge Lund

May 25, 2020

1/10
Please reload

Arkiv - alle artikler
Please reload

Søk etter emneord