Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Innspurt i pensjonsforhandlingene

26.02.2018

skrevet av:

 Foto: Andreas Moen/Parat

Fredag 2. mars er siste avtalte forhandlingsmøte om ny offentlig tjenestepensjon. Les her om det som er i spill.

 

Vi har lagt bak oss tre hektiske forhandlingsuker og vi er nå kommet inn i den spennende sluttfasen. Det er krevende forhandlinger med mange komplekse elementer og ikke minst viktige prinsipper for tilpasning av nye offentlig tjenestepensjon til folketrygden.  Forhåpentligvis resulterer forhandlingen i en avtale som partene kan være fornøyd med.  Alternativet med å fortsette med dagens ordning er rett og slett et ikke-alternativ og hvorfor kan du lese nærmere om HER.

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

På forsiden nå

Lunsj med LUNCH og Børge Lund

May 25, 2020

1/10
Please reload

Arkiv - alle artikler
Please reload

Søk etter emneord