Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

YS Stat på plass i Arendal

10.08.2018

skrevet av:

 

 

YS Stat er straks på plass i Arendal, og skal arrangere debatter mandag 13. august. Temaet for YS Stats debatt er "Avbyråkratiserings- og effektivitetsreformen" (ABE-reformen). Spørsmålet som stilles er hvorvidt såkalte "ostehøvelkutt" sørger for best mulig bruk av fellesskapets ressurser.

 

Debattdeltakerne er stortingsrepresentantene Vetle Wang Soleim (H) og Lise Christoffersen (Ap) samt forbundsleder i YS-forbundet Parat Hans Erik Skjæggerud. Ordstyrer er Terje Svabø.

 

Kom på Madam Reiersen mandag 13. august kl 18.30 og få med deg en høyaktuell debatt i ettermiddagssolen!

 

Lenke til arrangementet finner du her.

 

Tidligere på dagen arrangerer YS Stat-forbundene Befalets Fellesorganisasjon (BFO) og Parat Forsvar debatt på samme sted med tittelen "Forsvarets utvikling, Ivaretar dagens langtidsplan behovet?". Hit kommer blant annet forsvarsminister Frank Bakke Jensen (H) og leder av utenriks- og forsvarskomiteen, Anniken Huitfeldt (Ap).

 

Lenke til arrangementet finner du her.

 

Arrangementet blir etterfulgt av en debatt i regi av YS Stat-forbundene Parat politiet og Norges Politilederlag. Temaene for denne debatten er "Forebygging som politiets primærstrategi" og "Arbeidslivskriminalitet". Hit kommer representanter fra politiske partier, politiet, Arbeidstilsynet og Skattedirektoratet.

 

Lenke til dette arrangementet finner du her.

 

Arrangementene vil bli streamet og også senere gjort tilgjengelig. Følg med her og på våre facebooksider for mer informasjon!

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

På forsiden nå

Lunsj med LUNCH og Børge Lund

May 25, 2020

1/10
Please reload

Arkiv - alle artikler
Please reload

Søk etter emneord